Een betere mentale en fysieke gezondheid door Munnie Trainingen

Ontdek de voordelen van Munnie Trainingen voor een betere mentale en fysieke gezondheid. Deze trainingen versterken je immuunsysteem en bevorderen innerlijke rust en balans. Ondersteund door zorgvuldig gedoseerde oefeningen, helpen ze je op diverse mentale en fysieke vlakken vooruitgang te boeken.

Meer voordelen

Ondersteuning op verschillende gebieden

Mentaal

Discipline, productiviteit, doelgerichtheid, stressvermindering, zelfvertrouwen, geluk, voldoening en meer.

Fysiek

Gezondheid, fitness, gewichtsverlies, spiergroei, uithoudingsvermogen, snelheid, behendigheid en meer.

Energetisch & spiritueel

Ademhaling, charisma, chakra's, aura's, innerlijke rust, betere nachtrust en meer.

Soorten trainingen

Trainingen

45+ Bokszaktrainingen

Nederland vergrijst en bij Munnie-Trainingen zijn 45 plussers, van harte welkom voor leuke en sportieve bokszaktrainingen in Rijswijk.

Wil jij werken aan je uithoudingsvermogen, conditie of leren boksen is het nu de kans om deel te nemen aan privé small group bokszak sessies van maximaal 4 personen per les. Dus geen full contact maar gewoon een lekkere uitlaatklep op een bokszak gecombineerd met een bijpassende high intensity training.
Het grootste voordeel van Small Group Training zijn de lagere kosten per training als je het vergelijkt met Personal Training. Maar de trainingen zijn wel onder professionele en persoonlijke begeleiding.

Onze aangepaste spelvorm van traditionele boksen is speciaal ontwikkeld voor 45 plussers, waarbij we technische vaardigheden aanleren en een heerlijke workout bieden op eigen niveau. Of je nu samen met anderen beweegt of liever individueel traint, onze veilige en gevarieerde sessies bevorderen de kwaliteit van leven door beweging, weerbaarheid, sociale contacten en gewichtscontrole.
Bij ons staat gezond ouder worden centraal. Naast stoten op de bokszak, besteden we ook aandacht aan functionaliteit, flexibiliteit en krachttraining. Onze trainingen zijn recreatief en geschikt voor iedereen, ongeacht het niveau.

45 Plus Bokszaktrainingen

Een 10-rittenkaart kost slechts

195


Small group training van maximaal 4 personen

Meld je nu aan want er zijn maar een beperkt aantal plaatsen vrij!

MELD JE NU AAN

Woensdag

17:45 uur t/m 18:45 uur
19:00 uur t/m 20:00 uur

Zaterdag

9:00 uur t/m 10:00 uur
10:15 uur t/m 11:15 uur

Ouder & kind boksen

Bij de ouder-kind boksles geniet u samen met uw kind van een leuke, dynamische en interactieve bokservaring. In deze hectische wereld is het vaak lastig om tijd voor elkaar te nemen. Tijdens deze les kunt u alles even vergeten en volledig focussen op uw kind.

Ouder kind boksen biedt niet alleen plezier, maar ook een actieve manier om samen met uw kind te sporten. Het is een geweldige uitlaatklep voor actieve kinderen, waar ze hun energie kwijt kunnen. Samen bewegen, elkaar uitdagen en samen trainen creëert een leuke band tussen ouder en kind.

Deze les is geschikt voor kinderen van 4 tot 12 jaar en biedt een leerzame manier om samen te werken, met winst en verlies om te gaan en door te zetten. Plezier staat voorop!
Zowel kinderen als volwassenen ontwikkelen zich op verschillende vlakken tijdens de trainingen. Denk aan conditie opbouwen, gewicht verliezen en het vergroten van zelfvertrouwen, weerbaarheid en assertiviteit.

Oudere kinderen werken op een meer coachende manier samen met hun ouders, waarbij oefeningen worden aangepast aan hun leeftijd. Hier leren ze niet alleen technieken, maar ontdekken ze ook hun eigen kunnen en groeien ze fysiek en mentaal.

Munnie Trainingen Ouder en Kind

Een 10-rittenkaart voor

395


Hierbij krijgt u een uur lang toegang tot de hele studio, begeleid door een ervaren bokscoach met meer dan 20 jaar ervaring. (Maximaal 2x ouder en kind dus 4 personen totaal)

Vaste rooster of op aanvraag!

MELD JE NU AAN

Woensdag

16:00 uur t/m 17:00 uur

Zaterdag

9:00 uur t/m 10:00 uur
10:15 uur t/m 11:15 uur

Personal Training

Bij Munnie Trainingen bieden wij persoonlijke indoor en outdoor Personal Trainingen met volledige aandacht voor jouw doelen. Samen duiken we in een uitdagende wereld waarin we stap voor stap jouw persoonlijke grenzen verleggen. Ik focus op 1 op 1 privé trainingen in vechtsporten zoals boksen, kickboksen en thaiboksen. Of je nu een beginner bent of meer ervaren, de trainingen worden geleidelijk intensiever, waardoor je steeds beter wordt in de sporten.

In tegenstelling tot sportscholen, waar aandacht vaak verdeeld is over groepslessen, zorg ik ervoor dat de volledige focus op jou is gericht. Technische vaardigheden zijn essentieel, en we zullen er doelgericht aan werken. Mijn coaching gaat verder dan de klok, en ik ben gewijd aan het radicaal veranderen van jouw leven. Mijn passie voor deze manier van leven en werken motiveert jou en draagt bij aan gedragsverandering op lange termijn. Als Coach zorg ik ervoor dat je gemotiveerd blijft en zetten we in op prestatiepsychologie voor de allerbeste resultaten.

Een 10-rittenkaart is beschikbaar voor

599


Het geeft je de mogelijkheid om bij jou thuis te trainen of een volledig uur in de studio onder leiding van een ervaren Personal Trainer met meer dan 20 jaar ervaring.

MELD JE NU AAN
Munniie Trainingen Personal Training

Met 20+ jaar ervaring in vechtsporten, zoals boksen, kickboksen en thaiboksen, ben ik een bekend gezicht in de omgeving van Den Haag. Samen zullen we effectief werken aan het behalen van jouw doelen en de ontwikkeling van zowel fysieke als mentale vaardigheden.

Munnie Trainingen biedt meer dan alleen een krachtige full-body workout. Het stimuleert zelfkennis en positief omgaan met valkuilen en sterke punten. Je leert handelen vanuit focus, rust en kracht, terwijl respect en discipline centraal staan. Uiteindelijk zul je een goed en bevredigend gevoel bereiken.

De voordelen van Munnie Trainingen

Focus

Hulp bij het behalen van diverse doelen, zoals spieropbouw, vetverlies en mentale kracht.

Discipline

Stok achter de deur voor mensen met weinig zelfdiscipline, met trainingssessies al in je agenda.

Aan huis

Trainingen aan huis voor gemak en flexibiliteit, afgestemd op jouw voorkeuren.

Persoonlijke ontwikkeling

Optimaliseert zelfdiscipline, sociale vaardigheden, zelfvertrouwen, respect en conflictbeheersing.

Drill & Mental Coaching

Werkt aan mentale aspecten, zelfkennis, focus, rust, kracht en incasseringsvermogen.

Meer energie

Change the color to match your brand or vision, add your logo and more.

Ben je klaar voor een energieker en vervullend leven?

Verbeter je algehele welzijn met de hulp van Munnie Trainingen en ontwikkel een gezonde balans tussen werk en privé. Overwin verslavingen, versterk relaties, boost je zelfwaarde en ontdek je creativiteit.

MELD JE NU AAN