Diverse boksclinics

Munnie Trainingen staat bekend om het aanbieden van veelzijdige boksclinics met een focus op diverse thema’s. Of je nu op zoek bent naar teambuilding, persoonlijke ontwikkeling voor jongeren, of weerbaarheidstrainingen, Munnie Trainingen biedt de perfecte boksclinic om je doelen te bereiken en waardevolle vooruitgang te boeken.

Bekijk aanbod

TEAMUITJES, TEAMBUILDING EN TEAMONTWIKKELING

Onze boksclinics voor teams zijn ontworpen om de teamgeest te versterken en de onderlinge band te versterken. Door samen te boksen, leren teamleden essentiële vaardigheden zoals situatie-inschatting, samenwerking, gevoel, herkenning en anticipatie. Deze clinics zijn geschikt voor zowel mannen als vrouwen, ongeacht hun ervaring met boksen. Het resultaat is een hechter team met verbeterde communicatie en samenwerking op de werkvloer.

Munnie Trainingen Teambuilding

SCHOLEN MET MOEILIJKE JONGEREN

Munnie Trainingen biedt gespecialiseerde boksclinics voor scholen met moeilijke jongeren. Onze programma’s zijn gericht op het ontwikkelen van zelfvertrouwen, het kanaliseren van energie en het bevorderen van positieve interacties. Door middel van boksen kunnen jongeren leren omgaan met uitdagingen en obstakels, wat leidt tot verbeterde mentale veerkracht en zelfbeheersing.

WEERBAARHEIDSTRAINING VOOR KINDEREN EN TIENERS

Onze weerbaarheidstrainingen voor kinderen en tieners zijn gericht op het opbouwen van zelfvertrouwen en zelfverdedigingsvaardigheden. Deze programma’s bieden jongeren de kennis en het zelfvertrouwen om met zelfvertrouwen en moed in het leven te staan. Ze leren hoe ze zichzelf kunnen beschermen en assertief kunnen zijn in verschillende situaties.

Wat kan ik verwachten?

Onze boksclinics duren ongeveer 90 minuten en kunnen zowel indoor als outdoor worden gehouden, afhankelijk van de groepsgrootte. Maak je geen zorgen als je geen ervaring hebt met boksen; onze professionele begeleiding zorgt ervoor dat je de basisprincipes leert en je reactievermogen en behendigheid traint.

Wat heb je nodig?

Zorg ervoor dat je gemakkelijk zittende sportkleding, sportschoenen, een handdoek, een flesje water en een stukje fruit meeneemt. Met jouw glimlach en onze bokshandschoenen maken we er een onvergetelijke dag van!

Voor meer informatie of vragen, neem vrijblijvend contact op.

Neem contact op