Over mij

Mijn doel is om jou tot het uiterste te laten gaan om continu grenzen te verleggen, waarbij de gewenste doelen behaald kunnen worden die jij voor jezelf gesteld hebt. Ik sta klaar om elk mens met zo zijn eigen persoonlijke problemen op weg te helpen.

Ik creëer

Ik creëer een omgeving waarin jij als winnaar uit de bus zal komen. Ook zal je stapsgewijs de technische vaardigheden in de vechtsport mee krijgen. Zelf leerde ik al op vroege leeftijd, dat je nooit moet opgeven en dat discipline de basis is om je leven te verrijken.

Ik help

Graag help ik dan ook mensen die het optimale uit het leven willen halen en de juiste balans met lichaam en geest willen bereiken. Ik geloof namelijk zonder enige twijfel dat je in het leven alles kan hebben en bereiken wat je ook maar wenst mits je ervoor knokt. 

"Je moet namelijk weten dat ik 110% procent inzet van mezelf eis en de mensen om me heen"

Gekozen om te leren boksen

Rust, zelfvertrouwen en voldoening

Zelf heb ik niet een doorsnee leven achter de rug en zoals bijna elke tiener heb ik ook mijn fouten en verkeerde keuzes gemaakt in het leven en heb voor alles moeten knokken. Vanaf mijn 19e, na een paar keer flink in elkaar geslagen te zijn, koos ik ervoor om bij mijn oom Chris Visser te leren boksen, wat mij erg veel innerlijke rust gaf, zelfvertrouwen, voldoening en wat tevens meer wijsheid met zich meebracht. Na enkele jaren boksen besloot ik om me meer te verdiepen in militaire trainingen en Muay Thai. Ook bezocht ik Thailand meerdere malen om het echte Muay Thai van dichtbij te kunnen ervaren, waardoor ik stapsgewijs verliefd werd op deze manier van leven. Zelf ben ik al zo’n 19 jaar een fanatiek vechtsporter en ook een bekend gezicht in de vele boks, kick en thaiboks scholen in Den Haag of omgeving.

Waarom Munnie Trainingen
Afbeelding van Nicky bij scheveningse bos
Nicky bergopwaarts aan het hardlopen
Dag extra kilo's!

Hardlopen in de bossen, duinen, parkjes en thuis trainen

Vanaf 2020-2021 is er een bepaalde onzekerheid qua stabiliteit en consequent trainen m.b.t de wisselvallige regelgeving. Ik kon door deze verwarde en vervelende tijd even in mijn persoonlijke situatie mijn draai niet meer vinden. Na 11 maanden en 9 kilo zwaarder, moest ik mezelf weer herpakken. Begin 2021 begon ik met hardlopen, dribbelen en combineerde dit met stoot, knie, elleboog technieken en militaire statische oefeningen. Met mijn 19 jaar aan ervaringen wist ik een gebalanceerde en geperfectioneerde manier te creëren, waarmee ik extreem zware en effectieve trainingen wist te ontwikkelen, waardoor ik in een mum van tijd op een gezonde manier weer terug was op me oude gewicht. Nog belangrijker, mijn fysieke en mentale gesteldheid gaf mij meer vreugde dan ik ooit had verwacht.

Voor alle leeftijden
Munnie Trainingen

Een mix van Militaire, Muay Thai, Fitness en Full-body workouts

Munnie staat voor om je sterker en immuun te maken tegen alle negativiteit om ons heen wat je lichaam en geest zou kunnen verzwakken. Buiten in de kou of in de warmte lekker in de bossen of duinen keihard werken aan jezelf, is de meest sterke en efficiënte manier om aan je immuunsysteem, mentale kracht, gezondheid en fitheid te werken. Niks is fijner en gezonder om in de open natuur in de frisse groene buitenlucht je grenzen te verleggen en jezelf nog beter te leren kennen als nooit tevoren. Wil je nou liever met mij trainen in een overdekte professionele Gym is dat uiteraard ook een mogelijkheid.