Groepen

Vind je sporten saai, heb je weinig discipline en een gebrek aan motivatie en vind je het fijner om met meerdere mensen te trainen bijv met vrienden, kennissen of collega’s dan is dit zeer zeker een van de mogelijkheden om bij Munnie Trainingen dit in te plannen.

Wellicht is dan groepstraining echt iets voor jou! Samen in een groep keihard aan het werk om jullie persoonlijke doelen te behalen met een Drill & Mental Coach aan jullie zijde met 19 jaar ervaringen op het gebied van boksen, kickboksen en thaiboksen.

Bij Munnie Trainingen kan je jouw Drill & Mental Coach in de omgeving van Den Haag overal in groepsverband in plannen zodat op de desbetreffende plek en tijd ik aanwezig zal zijn met de toebehorende spullen.

Voordelen bij Munnie Trainingen om te trainen in groepsverband zijn o.a:

  • Het is een leuke manier om op een andere manier te socializen en elkaar te leren kennen.
  • Misschien ben je wel nieuw en wordt je via via overtuigd om mee te doen met een training en leer je op deze manier nieuwe mensen kennen.
  • De lat kan hoger liggen als je merkt dat de anderen sneller gaan en meer uithoudingsvermogen hebben. Kan dus motiverend werken.
  • Door samen met een groep vrienden, kennissen, collega’s een groepstraining te volgen besparen jullie kosten en krijg je toch de begeleiding die je nodig hebt. 
  • Samen trainen in groepsverband voelt niet als een wedstrijd, maar als actieve ontspanning.
  • Samen trainen is ook een vorm van elkaar motiveren en inspireren en van elkaar kunnen leren.
  • Trainen met anderen impliceert ook dat je niet alleen een afspraak hebt met anderen, maar ook met jezelf. Je gaat daardoor ook veel gemakkelijker trainen, ook als je bijvoorbeeld een keertje geen zin heb.
  • Aanpasbaar voor alle niveaus, er kunnen mensen van verschillende niveaus aanwezig zijn tijdens de training. Dit is echter geen belemmering, maar vaak uiterst leerzaam om te trainen met mensen die beter dan jouw zelf zijn.

Drill & Mental Coaching outdoor trainingen in de omgeving van Den Haag in groepsverband zal met deze methode van trainen sterke lichamelijke bouwstoffen ontwikkelen die jouw immuunsysteem op een geperfectioneerde, geconditioneerde en gebalanceerde manier zal versterken. Je zal verbaast zijn waartoe je lichaam in staat is.

Door Munnie Trainingen te ondergaan zal je de voordelen gedurende de hele week ervaren. Het stimuleert je bloedsomloop en je spieren krijgen een flinke boost. Minder vermoeid, betere concentratie en ook je stress level zullen na een flinke workout dalen. 

Heropvoeden

Zie jij als ouder met pijn in je hart je kind langzaam afglijden, dan is het mogelijk om met mijn achtergrond een plan te bewerkstelligen waarin ik als Drill & Mental Coach hem of haar onder mijn hoede neem.

Lees meer

1 op 1

Ik bied intensieve 1 op 1 Munnie Trainingen met 110% persoonlijke aandacht om aan je skills te werken in tijdslots van minimaal 30 min. Deelnemen aan een vast trainingsarrangement is ook mogelijk.

Lees meer