Coaching

Vele coaches volgen vaak hetzelfde programma of script waardoor hun patroon in herhaling valt. Ik hou van variatie en zie elke training als een unieke mogelijkheid om jou tot de limiet te pushen.

Het programma

Mijn programma ontstaat na het intakegesprek om te kunnen begrijpen waarom je kiest voor Munnie Trainingen  om je situatie te kunnen beoordelen en inzicht te krijgen over je doelstellingen en hetgeen wat je wilt bereiken.

Een goede match

Zijn we een goede match en ik denk je te kunnen helpen, zal ik een strategie kiezen die ik denk dat het beste bij je past om na overeenstemming en goedkeuring van jou zo snel mogelijk aan de slag te kunnen gaan.

"Ik vraag jou om je geest open te stellen zodat je kan ervaren om je eigen kwaliteiten op elk aspect in jouw leven te perfectioneren"

Coaching en trainingen op maat

Je leven zal drastisch veranderen mits je er klaar voor bent

Ik pak ieder coachingstraject anders aan, simpelweg omdat ieder mens met wie ik werk anders is en een andere doelstelling voor ogen heeft. Je training wordt helemaal voor jou op maat gemaakt naar jouw wensen en mogelijkheden. Ik ben ook een coach die gedurende de hele tijd dat we samen werken aanwezig in je leven zal zijn en altijd klaar voor je zal staan.

Prijs kaartje vanaf 33,49 euro

Onderdelen waar ik jou mee kan helpen en ondersteunen