Muay Thai Trainingen

Train jij nou liever gewoon lekker in een echte authentieke sportschool? Geen paniek dat is geen enkel probleem!

Ook mogelijk bij Atlas Gym Leiden

Het is namelijk ieder zijn eigen keuze wat hij of zij liever en fijner vind. Overdekt in een professionele sportschool te trainen is uiteraard bij Munnie Trainingen ook één van de mogelijkheden. Munnie Trainingen (NICK) geeft in Atlas Gym Leiden Muay Thai lessen in groepsverband voor jong en oud en kan ook geboekt worden voor professionele 1 op 1 privé trainingen op locatie. Vooraf bespreken we persoonlijk hetgeen wat je graag wil leren of welke doelstellingen je voor ogen heb om te bereiken.

"Thank you to every person who has told me I can't. You are just another reason I will."

Heb je behoefte aan

Privé trainingen in Atlas Gym Leiden

Dan ben je aan het juiste adres! Of je nou als doel heb je conditie te verbeteren of om af te vallen, aan te komen of de technieken te leren, alles is mogelijk. Kom je liever samen? Ook dat kan! Duo trainingen zijn ook mogelijk, zo delen jullie samen de kosten en kunnen jullie elkaar motiveren. Deelnemen aan groepslessen is ook mogelijk.

Bekijk het rooster
Makkelijk bereikbaar

Een echte oldskool authentieke gym

Atlas Gym is een sportschool met het uiterlijk vertoon van een echte oldskool authentieke gym met een prachtige geschiedenis. De sportschool is zeer goed en makkelijk bereikbaar voor mensen in de omgeving van Leiden, waar iedereen welkom is en met open armen zal worden ontvangen. Atlas Gym is voor jong en oud, van beginners tot wedstrijdvechters waar er voor elk niveau een uitdaging klaar staat.

Het moment dat je de sportschool in loopt is het een gevoel van vertrouwen en zal je onder professionele begeleiding de juiste kneepjes stapsgewijs van de sport meekrijgen. Ook kan je er de gehele dag terecht voor fitness en krachttrainingen. Atlas Gym is meer dan alleen een sportschool, het draait hier immers om wederzijdse respect en waardering naar elkaar toe en het voelt als één grote familie waardoor we ook op vele fronten voor elkaar klaar staan.

Atlas Gym kan je ook zonder enig aarzelen altijd vrijblijvend even binnen komen wandelen voor vragen of om gerust een keer mee te trainen of dat nou in groepsverband is of dat je graag onder leiding van een privé trainer opbouwend in een vertrouwelijke omgeving de sport wil leren. Alle mogelijkheden zijn aanwezig.

Wil je een keer een proefles?

Meld je dan nu aan
Mardin Smith

Mister Atlas

Mardin Smith of te wel Mister Atlas is de hoofdtrainer en eigenaar van Team Atlas en runt al vele jaren met veel passie en plezier Atlas Gym. Hij weet iedereen te motiveren tot het uiterste, ook als je echt niet meer kan, duwt hij je nog net dat stukje verder.

Naast het training geven hier op de gym begeleidt hij ook elke keer weer onze wedstrijdvechters van begin tot eind met top resultaten als gevolg.

atlas gym mardin

Arrangementen voor groepen

Groepsarrangementen waaronder een bedrijfsuitje, kinderfeestje of sportclinic vallen bij Atlas Gym ook onder de mogelijkheden en kunnen altijd via info@teamatlas.nl of door te bellen naar 071-3018410

Meer informatie

Locatie & adres gegevens

Morsweg 55C
2312 AB
Leiden

Openingstijden

Maandag: 09:30-21:30
Dinsdag: 12:00 -21:30
Woensdag: 09:00 – 21:30
Donderdag: 12:00-22:00
Vrijdag: 09:30-21:00
Zaterdag: 09:30-14:00
Zondag: 09:30 -14:00

atlas gym location