1 op 1

Munnie Trainingen dienen ervoor zodat jij volop persoonlijke aandacht krijgt en wij samen de uiteindelijke doelen weten te behalen die jij voor ogen heb. Ik als Drill & Mental Coach sleep je mee in een wereld waarin het uiterste van jezelf gevraagd wordt om zodoende stapsgewijs jezelf te kunnen overtreffen. Ik zie mezelf niet perse als een personal trainer aangezien mijn methodes meer gericht zijn op het mentale vlak en ik als coach op een veel breder pakket probeer aan te sluiten.

De focus ligt wel op outdoor trainingen maar kan uiteraard ook op locatie. Ik hanteer 1 op 1 privé trainingen gericht op vechtsporten denk daarbij aan boksen, kickboksen, thaiboksen waarbij ik van A t/m Z je deze sporten wil bijbrengen, naarmate je ervaringen zullen deze trainingen stapsgewijs telkens intensiever worden waardoor we keer op keer de ladder hoger zullen leggen.

Het verschil met sportscholen

Het verschil is vaak op sportscholen in groepsverbanden dat er weinig aandacht is voor je en helaas je het niet goed zal leren, met Munnie Trainingen zal de volle aandacht op jouw gevestigd zijn waardoor je stapsgewijs het ook echt in een keer goed leert.
Technische vaardigheden zijn van groot belang en daar dient dan ook gericht naartoe gewerkt te worden.

Ik als Drill & Mental Coach ben zeer zeker niet van de klok waardoor ook vaak een training wat uit zou kunnen lopen uiteraard geen extra kosten aan verbonden aangezien ik je leven radicaal wil veranderen en passie heb voor deze manier van leven en werken. Een Drill & Mental Coach moet je immers kunnen motiveren en bij kunnen dragen aan gedragsverandering op lange termijn, maar voor de allerbeste coaching is prestatiepsychologie ook erg belangrijk.

De voordelen van Drill & Mental Coaching

Een van de voordelen van Drill & Mental Coaching is natuurlijk dat je geholpen wordt bij het behalen van je doelen of je nu meer spiermassa wil opbouwen of vet wilt verliezen of mentaal sterker in je vel wilt zitten. Ook is het tevens fijn om een stok achter de deur te hebben als je bijvoorbeeld te weinig zelfdiscipline hebt en het lastig vindt om zelfstandig naar een sportschool te gaan? Dan is een Drill & Mental Coach zeker iets voor jou! De naam zegt het al als je afspraken maakt met je coach is het vaak lastiger om af te zeggen aangezien deze trainingssessies al in je agenda staan waardoor dit werkt als een stok achter de deur.

Waarom een Drill & Mental Coach aan huis? Velen hebben over het algemeen een druk schema en weinig tijd en op deze manier wordt er toch nog even lekker getraind waar en wanneer jij wilt, lekker makkelijk toch. Heb je kleine kinderen, dan is het misschien fijn dat je aan huis getraind wordt. Wil je graag direct na je werk trainen dan kan de Drill & Mental Coach ook naar je werk toekomen of ben je het thuiswerken helemaal zat en vind je het juist heerlijk om in jou break bij jouw op de hoek in het bos, park of zelfs het strand te trainen. De coach komt toe naar de plek waar jij je prettig voelt, zodat jij kan trainen in de omgeving die voor jou vertrouwd is.

Door Munnie Trainingen leer je jezelf beter kennen

Ik heb 19 jaar ervaringen in de vechtsport waaronder boksen, kickboksen, en thaiboksen en ben een bekend gezicht in de omgeving van Den Haag en weet uit ervaring dat dit de meest effectieve manier zou kunnen betekenen om jouw doelstellingen te verwezenlijken die jij voor ogen heb. Het zal je zelfdiscipline, sociale vaardigheden, conditie, zelfvertrouwen, het bevorderen van respect naar anderen en tevens het stimuleren van het oplossen van een conflict zonder te vechten optimaliseren.

De meeste mensen die regelmatig Munnie Trainingen zullen ondergaan weten dat het meer is dan enkel een krachtige full body workout. Naast het trainen van je uithoudingsvermogen, balans, reflexen, coördinatie en spierkracht, werk je tijdens de Drill & Mental Coaching lessen namelijk ook aan mentale aspecten. Door Munnie Trainingen leer je jezelf beter kennen: hoe je reageert op situaties, wat je valkuilen zijn, wat je sterke en minder sterke punten zijn en hoe je hier positief mee om kunt gaan. Drill & Mental Coaching stimuleert handelen vanuit focus, rust en kracht, respect en discipline leert je incasseren en weer door te gaan en geeft je uiteindelijk een goed en bevredigend gevoel.

Heropvoeden

Zie jij als ouder met pijn in je hart je kind langzaam afglijden, dan is het mogelijk om met mijn achtergrond een plan te bewerkstelligen waarin ik als Drill & Mental Coach hem of haar onder mijn hoede neem.

Lees meer

Groepen

Een training met een Drill & Mental Coach inplannen met vrienden, collega’s of bekenden is ook mogelijk. Perfect om samen lekker aan je conditie te werken, veel zweten en je kracht op peil te houden.

Lees meer